Automobiles Forum banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
404 Posts
Discussion Starter · #1 ·
For some reason everytime I go to login it says I have reached maximum login attempts even when it would be my first try to login. I was able to get on here at my work but otherwise I can't get on at my home computers.

Pointless thread but just want to straighten it out.

Thanks,

Mike
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Me too!! Gotta do the code thingy then I'm signed in. The government is watching use!!! :wtf: :wink:
 

·
Registered
Joined
·
404 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Yup, I can't see the code generator on my computer for some reason so I can't login there
 

·
Premium Member
Joined
·
10,615 Posts
I just changed servers yesterday, so I'd try clearing your cookies first, and definitely let me know if you still are having issues. The DNS changeover is likely the culprit, there's always a day or so of weirdness for some users after a full migration.

Things should be a good deal faster on the new server as well, as an added bonus :)
 

·
Premium Member
Joined
·
10,615 Posts
Mbsjr92 said:
Yup, I can't see the code generator on my computer for some reason so I can't login there
That was a time sync error on the server yesterday, should be working now, yes?
 

·
Registered
Joined
·
686 Posts
Bigger turbo eh?

newt said:
I just changed servers yesterday, so I'd try clearing your cookies first, and definitely let me know if you still are having issues. The DNS changeover is likely the culprit, there's always a day or so of weirdness for some users after a full migration.

Things should be a good deal faster on the new server as well, as an added bonus :)
 

·
Registered
Joined
·
404 Posts
Discussion Starter · #9 ·
yodasfro said:
While I can log in now it prompts with the captcha every time.
^

And I also noticed that.. With the nice www7 domain
 

·
Premium Member
Joined
·
10,615 Posts
audifreakjim said:
Nate, tapatalk is asking for a captcha but doesn't present one.
Very strange, it's probably stale DNS issues still, as the web code is 100% unchanged. I'll look into it!

Anyone still bouncing to www7.motorgeek.com is coming through from a stale DNS entry that's trying to reach the old server still, fwiw.
 

·
Registered
Joined
·
404 Posts
Discussion Starter · #12 ·
newt said:
audifreakjim said:
Nate, tapatalk is asking for a captcha but doesn't present one.
Very strange, it's probably stale DNS issues still, as the web code is 100% unchanged. I'll look into it!

Anyone still bouncing to www7.motorgeek.com is coming through from a stale DNS entry that's trying to reach the old server still, fwiw.
I'm still coming through www7 and still have the captcha every time I login.
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top