motorgeek.com :: Socially inappropriate motoring information.
Search this topic:
motorgeek.com :: Board index :: The Tech Lounge :: General
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Audi 5000 Cruise Control

Author Message
 Post subject: Audi 5000 Cruise Control
PostPosted: Mon Dec 14, 2020 5:14 pm 
Offline
I sprinkle rubber on my Cherios

Joined: Sat Nov 05, 2005 4:47 pm
Posts: 230
Location: Little Falls, MN
My cruise control for 1986 Audi 5000 stopped working after I switched cluster. The speedometer is working. I tried putting the old cluster back in but that did not help. I went through the Bentley trouble shooting guide and that showed the switches and vacuum were all OK. The trouble is that there is no voltage coming from the blue and white wire in the cluster to the cruise computer. If I jump 12 volts to this wire, the vacuum pump activates and the car goes full throttle. Where is the sensor that sends the pulsating power to the blue and white wire? I have the cluster with the electrical NOT mechanical sender from the transmission.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Search this topic:
motorgeek.com :: Board index :: The Tech Lounge :: General

Jump to:  



Information

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
cron
  |  It is currently Sun Jan 24, 2021 1:42 am
Share |